Onze Producten

De Wilgenlei stelt zich ten doel een uniek assortiment samen te stellen! Onderscheidend vermogen creëren en deze weten te beschermen door kwekersrechtelijk de rechten te hebben om deze mooie producten te mogen produceren. Anderzijds kan het zijn dat de teeltdiscipline voor ons de juiste drempel biedt om een product juist op te nemen in het assortiment.

'Voor de genieter'

De Wilgenlei is sinds 1980 actief bezig in de teelt van potplanten, en al jaren lang is de Ficus een specialiteit van De Wilgenlei. Gedurende de tijd is er bij De Wilgenlei een extra hoofdteelt ontstaan; de Hibiscus. Deze wordt geproduceerd in diverse maten en vormen en wordt vermarkt onder de naam HibisQs ®, waarbij het onderscheid wordt gemaakt door langere bloei, grotere bloemen, en harde kleuren. Hiervoor zijn we een hechte samenwerking aangegaan met Graff Breeding uit Denemarken.


Toekomstgericht blijft De Wilgenlei bezig met het zoeken naar andere plantvormen binnen de eigen teelten. Er wordt onderzoek gedaan naar nieuwe gewassen en er wordt hard gewerkt aan de vraag hoe marktpartij te kunnen blijven in de sterk veranderende markt.

IMG_5535.jpg

Dieffenbachia

92341859_3056336967722855_37837243679558

HibisQs Longlife