Over De Wilgenlei

De Wilgenlei is een leverancier van sierteeltproducten, waarbij altijd gezocht wordt naar unieke en verbeterde product eigenschappen ten gunste van de consument. 

Over De Wilgenlei...

'Altijd zoekende naar nieuwe producten'

De Wilgenlei stelt zich ten doel een uniek assortiment samen te stellen! Onderscheidend vermogen creëren en deze weten te beschermen door kwekersrechtelijk de rechten te hebben om deze mooie producten te mogen produceren. Anderzijds kan het zijn dat de teeltdiscipline voor ons de juiste drempel biedt om een product juist op te nemen in het assortiment.

De Wilgenlei is sinds 1980 actief bezig in de teelt van potplanten, en al jaren lang is de Ficus een specialiteit van De Wilgenlei. Gedurende de tijd is er bij De Wilgenlei een extra hoofdteelt ontstaan; de Hibiscus. Deze wordt geproduceerd in diverse maten en vormen en wordt vermarkt onder de naam HibisQs ®, waarbij het onderscheid wordt gemaakt door langere bloei, grotere bloemen, en harde kleuren. 

Toekomstgericht blijft De Wilgenlei bezig met het zoeken naar andere plantvormen binnen de eigen teelten. Er wordt onderzoek gedaan naar nieuwe gewassen en er wordt hard gewerkt aan de vraag hoe marktpartij te kunnen blijven in de sterk veranderende markt.

Missie

Bij De Wilgenlei werken we met een vakkundig team vol ervaring. We streven gezamenlijk één doel na en dat is op duurzame en traditionele kweekwijze elke plant de aandacht geven die het verdient. Het gevolg hiervan is dat de we de consument blij maken met een prachtige plant van De Wilgenlei BV.

'Ik hou me bezig met verkoop en marketing. Daarnaast ben ik zeer actief met ons social media platform op Instagram.'

Robin van der Knaap

Directeur

Barry van der Knaap

Verkoop & Marketing

Ed van der Knaap

Teelt & advies

Marcel Zeestraten

Bedrijfsleider

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

Volg ons op social media!

©2018 by www.dewilgenlei.nl.